Vlieg deze zomervakantie met een privéjet

Wil je graag op vakantie met het vliegtuig maar kan je niet de ideale lijnvlucht vinden? Wellicht dat het huren van een privéjet voor je vakantie iets voor jou is. Vliegen met een privéjet heeft verschillende voordelen. Lees verder en ontdek wat de voordelen zijn

1. Meer luxe

Het is natuurlijk logisch, maar als je met een privéjet op vakantie gaat geniet je van onbeperkte luxe. Zo begint het al als je aankomt op de luchthaven van vertrek. Je mag er gebruik maken van de speciale lounges en faciliteiten. Hierdoor wacht je in alle rust tot je vlucht vertrekt. Daarnaast heb je het vliegtuig volledig voor je alleen en hoef je niks te delen. Wil je wat te eten tijdens de vlucht? Je kan vooraf zelf kiezen waar je zin in hebt en het wordt tijdens je vlucht geserveerd.

2. Vlieg naar elke bestemming

Wil je naar een plaats waar (bijna) geen lijnvluchten heen vliegen? Met een privéjet heb je hier geen last van. Je kan zelf kiezen vanaf welke luchthaven je wil vertrekken en ook naar welke luchthaven je wil vliegen. Zo heb je voor je zomervakantie geen onnodig lange reis met overstaptijd. Je vliegt rechtstreeks met je privéjet waar je ook maar naartoe wil.

3. Kies zelf je tijd uit

Je kan zelf je luchthaven uitkiezen, maar je kan ook nog eens zelf kiezen hoe laat je wil vertrekken of aankomen. Je hoeft je dus niet aan te passen aan de vliegtijden van normale lijnvluchten. Wil je op een bepaalde tijd aankomen of moet je voor een bepaalde tijd weer thuis zijn? Dan is een privéjet huren voor de zomervakantie zeker iets voor jou. En wist je dat je niet twee uur van te voren op de luchthaven hoeft te zijn? Omdat je gebruik maakt van speciale faciliteiten, heb je geen lange wachtrijen. Als je 30 tot 60 minuten voor vertrek van je vlucht op de luchthaven bent, is dat voldoende.

4. Neem je huisdier mee

Wil je graag je huisdier meenemen deze zomervakantie? Als je met een normale lijnvlucht vliegt, moet je je houden aan de regels voor huisdieren van de airline. Als je met een privéjet vliegt, neem je je huisdier gewoon mee aan boord. Je huisdier hoeft dus niet in het ruim van het vliegtuig en kan gewoon naast je zitten op de stoel.

Neem je gezelschap mee

Wil je met het hele gezin op zomervakantie? Of misschien zelfs met je hele familie? Een privéjet kan je huren in verschillende groottes, zodat je iedereen meeneemt op vakantie. Je hebt aan boord verder geen overige passagiers, dus zo begint jullie vakantie extra gezellig.