Duurzaam reizen in Thailand

Thailand is enorm populair onder reizigers en backpackers vanuit de hele wereld. De prachtige stranden, het lekkere eten en de relatief lage prijzen brengen jaarlijks ongeveer 34 miljoen toeristen naar dit prachtige land. Nu zijn er genoeg mensen die het leuk vinden om met andere toeristen op een strand te zitten, maar er zijn ook veel mensen die dit liever vermijden. Voor de mensen die de grote stroom aan toeristen willen vermijden heeft Footprint Travel de oplossing gevonden.

Stel zelf je reis samen!

Footprint Travel biedt jouw de kans om een geheel unieke reis samen te stellen. Bouw aan de hand van zogenoemde ‘Bouwstenen’ jouw reis samen. Kies bijvoorbeeld om tijdens je reis 4 dagen door het Khao Sok National Park te trekken met een persoonlijke gids. Of ga naar de prachtige stranden van Railay. Met een eigen boot trek je naar dit onbewoonde eiland en kan je rustig genieten van een oogverblindende witte zandstrand en een azuurblauwe zee.

Wil je toch liever de steden verkennen? Dan kan dit natuurlijk ook. Zo kan je excursies boeken naar de historische steden Ayutthaya, Sukhothai en Lampang. Deze steden staan vol met prachtige tempels, mooie parken en tempels die je nergens anders kan vinden. Ook als je onderweg toch even de drukte wilt opzoeken, kan dit. Footprint Travel voorziet je ook van excursies in Bangkok. Kies de bouwstenen die jij wilt bezoeken tijdens je reis en voorzie jezelf van een geheel unieke reis. Boek jouw Rondreis Thailand direct via Footprint Travel.

Duurzaam reizen

Footprint Travel biedt uitsluitend duurzame reizen aan. Alle reizen zijn met het oog op behoudt van het milieu, maar ook met het oog op cultuur en de lokale bevolking. Met de reizen van Footprint Travel wordt de lokale bevolking gestimuleerd en zoveel mogelijk ingezet tijdens de reiz. Dit is niet alleen goed voor de lokale bevolking, maar ook voor jou als reiziger. Wie weet er immers nou meer te vertellen dan de mensen die er wonen?